Ota yhteyttä
FI EN 中文

Salo IoT Campuksen edustajat kutsuttu aluevaikuttajien jäsenistöön

25.11.2019

Salo IoT Campuksen toimitusjohtaja Jukka Vakula on valittu Turun ammattikorkeakoulun alueneuvottelukunnan jäseneksi kaudelle 2020–2022. Campus Host Riina Lahtinen puolestaan on valittu Salon Nuorkauppakamarin, JCI Salon koejäseneksi vuodelle 2020.

 

Turun AMK Oy:n alueneuvottelukunnan uudet jäsenet seuraavalle toimikaudelle on valittu. Neuvottelukuntaan kutsutaan vuosittain viisi uutta jäsentä kolmevuotiskaudeksi. Uutena jäsenenä aloittava toimitusjohtaja Vakula liittyy jäsenistöön vuoden alusta.

Alueneuvottelukunnan uusien jäsenten valintaan sovelletaan valintakriteeristöä. Jäseneksi kutsuttava henkilö tuntee alueen kehitystilanteen ammattikorkeakoulun määrittämillä osa-alueilla. Valituksi tuleva henkilö on myös päättävässä asemassa yrityselämässä, julkisorganisaatiossa, poliittisessa toiminnassa tai järjestökentällä ja tuntee hyvin ammattikorkeakoulun toimintaa esimerkiksi opintojensa tai työtaustansa kautta.

 

Alueelliset kehitystarpeet ja vaikuttavuus

Alueneuvottelukunta on ammattikorkeakoulun hallitusta ja toimitusjohtajaa tukeva itsenäinen elin, jonka keskeisenä tehtävänä on säännöllisesti arvioida ammattikorkeakoulun tilannetta sen aluevaikuttavuuden kannalta. Arvioidensa pohjalta neuvottelukunta tekee ehdotuksia alueen kehitystarpeisiin.

Alueellista vaikuttavuutta edistää myös vuonna 1965 perustettu Salon Nuorkauppakamari, JCI Salo, jonka tehtävä on kehittää nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Lahtinen liittyy osaksi JCI Salon jäsenistöä, joka koostuu eri ammattikuntien edustajista.

Nuorkauppakamari on poliittisesti sitoutumaton järjestö, jonka tarkoituksena on vaikuttaa yhteiskuntaan johtajuutta kehittämällä. Salon Nuorkauppakamari toteuttaa tehtävää kehittämällä monipuolisia työelämätaitoja sekä vauhdittamalla jäsentensä menestymistä työelämässä. Nuorkauppakamarit pyrkivät toiminnallaan edistämään yhteiskuntavastuullista toimintaa.

JCI Salo vaikuttaa koko toiminta-alueensa myönteiseen kehitykseen innostuneen jäsenistön, merkityksellisten ja talouskasvua luovien projektien sekä kestävien yhteistyökumppanuuksien avulla.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jukka Vakula, Salo IoT Campus, p. 040 761 7287, jukka.vakula@saloiotcampus.fi

 

Kaikki uutiset