SALO IOT CAMPUKSEN VARAUTUMINEN KORONAVIRUSEPIDEMIAN AIKANA. Lue lisää tästä.
Ota yhteyttä
FI EN 中文

Salo IoT Campuksen ilme uudistui

14.6.2018

Uusi visuaalinen ilme viestii Salo IoT Campuksen kasvusta. Ilme näkyy esimerkiksi kampuksen uudistuneilla verkkosivuilla.

Salo IoT Campus on saanut uuden visuaalisen ilmeen. Ilmettä hyödynnetään esimerkiksi kampuksen markkinointi- ja myyntimateriaaleissa sekä tänään julkaistuilla uusilla verkkosivuilla: www.saloiotcampus.fi

Uusi ilme viestii Salo IoT Campuksen kasvusta. Kampuksesta on kehittynyt lyhyessä ajassa yli 60 yrityksen aktiivinen yhteisö, jossa työskentelee jo reilut 1 400 eri alojen ammattilaista. Visuaalisessa ilmeessä korostuu Salo IoT Campuksen missio rakentaa teknologisesti älykkäämpää tulevaisuutta ja tarjota kasvualusta IoT-alan edelläkävijöille, palveluyrityksille, tutkijoille ja opiskelijoille.

”Kampuksen alusta on nyt rakennettu. Seuraavaksi on aika hyödyntää tehdyn työn tuloksia ja ryhtyä kasvattamaan yhteisöä. Halusimme ilmeen, joka heijastaa tätä tavoitetta,” kertoo Salo IoT Campuksen toimitusjohtaja Jukka Vakula.

Yhteisöön on odotettavissa kasvua varsin pian, sillä kesäkuussa Salo IoT Campukselle avattiin uusi coworking-tila Siilo. Siiloon voi tulla työskentelemään edullisella päiväpassilla aina tarpeen vaatiessa, mutta tilasta voi vuokrata myös nimetyn työpisteen tai työhuoneen.

 

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Jukka Vakula, Salo IoT Campus, p.  040 761 7287, jukka.vakula@saloiotcampus.fi

Kaikki uutiset