Ota yhteyttä
FI EN 中文

Salo IoT Campuksen Studio on valmistunut

14.2.2023

Salo IoT Campuksen kokoustilatarjonta on täydentynyt Studio-tilalla.

Kampuksen uusi Studio on valmistunut ja varattavissa nyt kokoustilojen varausjärjestelmän kautta edulliseen tuntihintaan. Studio on toteutettu yhteistyössä Yrityssalon kanssa, ja tila soveltuu muun muassa livestriimauksien järjestämiseen, podcastien nauhoittamiseen sekä videotallenteiden kuvaamiseen. Studiota voi hyödyntää myös videopalavereissa. Kamerat, mikrofonit ja muu tekniikka ovat käyttövalmiina Studiossa, ja tekniikan käyttöön saa tarvittaessa apua kampuksen henkilökunnalta.

"Studio on kiva lisä perinteiseen kokoustilatarjontaamme, ja se on herättänyt paljon mielenkiintoa asiakkaidemme keskuudessa" iloitsee Campus Host Riina Lahtinen. "Ammattilaiskäyttöön tarkoitetut videolaitteistot ovat arvokkaita, joten on hienoa, että voimme jatkossa tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden hyödyntää Studion tekniikkaa omissa projekteissa helposti ja edullisesti. Studion voi varata käyttöönsä omaan tarpeen mukaan tunniksi tai vaikka koko päiväksi", Riina jatkaa.

 

Hyödynnä Studion avajaistarjous!

Salo IoT Campuksen asiakasyrityksille Studion ensimmäinen varauskerta on ilmainen, ja muille -50% normaalihinnasta. Tarjous on voimassa 31.12.2023 asti.

Esimerkkejä normaalihinnoista:

62,50 € / 2 h, 104 € / 4 h, 166,50 € / 8 h * (hinnat sis. Alv.)

*Kampuksen asiakasyrityksille aina -15% normaalihinnoista

 

Studion ja kampuksen muut varattavat kokoustilat löydät varausjärjestelmästämme (linkki varausjärjestelmään).

 

Kaikki uutiset