Ota yhteyttä
FI EN 中文

Salo IoT Campuksen toimitusjohtaja vaihtuu, Jukka Vakula siirtyy uusiin tehtäviin

24.8.2021

Salo IoT Campuksen toimitusjohtaja Jukka Vakula lopettaa tehtävässään 19.9.2021. Yhtiön vt. toimitusjohtajaksi on valittu 20.9.2021 alkaen Kirsi Borg.

Kirsi Borg on erittäin kokenut kiinteistöalan ammattilainen. Hän on toiminut useita vuosia eri hankkeiden kehittäjänä ja näkee Salo IoT Campuksessa huimasti potentiaalia kasvaa ja kehittyä edelleen. Vakula siirtyy uuden hankkeen pariin ja jättää tehtävänsä toimitusjohtajana luottavaisin mielin: ”Kampuksen kehittämisen ensimmäiset vaiheet on saatu päätökseen, ja voin ylpeänä jättää yhden Suomen parhaimmista kampuksista seuraavan toimitusjohtajan johdettavaksi.”

”Kuluneet neljä vuotta toimitusjohtajana ovat olleet vauhdikkaita ja mielenkiintoisia. Kiitokset tästä kuuluvat kaikille kampuksen asiakkaille, hallitukselle, omistajille, palveluntuottajille ja kaikille työkavereille”, toteaa Vakula. ”Tiedän, että kampusta kehitetään myös jatkossa huippuammattilaisten voimin, ja Kirsi Borg on juuri oikea henkilö toteuttamaan uusia ideoita ja suunnitelmia.”

”Odotan innolla, että pääsen tutustumaan Salo IoT Campukseen ja sen asiakkaisiin tarkemmin. Olen seurannut mediasta Salo IoT Campuksen vaiheita alusta alkaen ja vaikuttunut kaikista menestysaskeleista. Olen ylpeä saadessani olla mukana seuraavassa kehitysvaiheessa”, toteaa Kirsi Borg.

Jukka Vakula on työskennellyt Salo IoT Campuksen toimitusjohtajana kampuksen perustamisvuodesta alkaen. Hallituksen puheenjohtaja Petri Olkinuora kiittää Jukkaa kuluneista vuosista koko hallituksen ja omistajien puolesta.

Uusiin tehtäviin siirtyvä Vakula uskoo lujasti kampuksen tulevaisuuteen uusien innovaatioiden synnyttäjänä: ”Kampuksella on loistavat asiakkaat ja kaikki mahdollisuudet kehittyä edelleen. Salo IoT Campuksella tulee olemaan myös tulevaisuudessa merkittävä rooli innovaatiokampusten joukossa.”

Vakula toivottaa koko kampustiimille ja kaikille palveluntuottajille, yhteistyökumppaneilla ja asiakkaille onnea tulevaan. ”Tulen varmuudella seuraamaan kampuksen käänteitä myös jatkossa ja uskon, että onnistumisista kuullaan lisää jo lähiaikoina”, Vakula kannustaa.

 

Lisätietoja:

Salo IoT Campus, toimitusjohtaja Jukka Vakula, p. 040 761 7287, jukka.vakula@saloiotcampus.fi

Salo IoT Campus, vt toimitusjohtaja 20.9.2021 alkaen Kirsi Borg, p. 040 557 6526, kirsi.borg@saloiotcampus.fi

Salo IoT Campus, hallituksen puheenjohtaja Petri Olkinuora, p. 040 033 3256, petri.olkinuora@forbia.fi

 

Salo IoT Campus

Olemme uuden ajan kansainvälinen teknologian innovaatiokeskittymä: Salo IoT Campus. Jatkamme Nokian viitoittamalla visionäärisen edelläkävijän tiellä. Kampus rakentuu kansainvälisen tieteen, koulutuksen ja kehityksen risteyskohtaan. Yhdistämme kansainväliset ja korkeatasoiset suomalaiset osaajat, näkökulmat ja yritykset. Tarjoamme vaivattoman kehitysalustan ideoinnista testaukseen sekä tuotantoon – helposti yhden katon alla. Meiltä löytyy toimistojen lisäksi konesalit, erikoistilat ja nopeat yhteydet. Sijaitsemme Helsingin ja Turun välissä, helppojen kansainvälisten yhteyksien päässä. Salo IoT Campus, vuodesta 2017. Innovaatioalusta tulevaisuuden teknologian ratkaisuille.

Kaikki uutiset