Ota yhteyttä
FI EN 中文

Salo IoT Campuksen varautuminen koronavirusepidemian aikana

16.3.2020

Salo IoT Campuksella on otettu käyttöön varotoimenpiteitä koronavirusepidemian leviämisen estämiseksi.

Kampuksen yleisissä tiloissa on otettu käyttöön tehostettu siivous, esimerkiksi korkeaa hygieniaa vaativissa tiloissa suoritetaan lisäsiivouksia ja puhtaanapidossa kiinnitetään erityistä huomiota ovenkahvoihin, valokatkaisijoihin ja muihin tartuntapintoihin sekä roska-astioiden tyhjennykseen. Lassila&Tikanoja käyttää puhdistuksessa desinfektio-puhdistusaineita.

Aulapalvelu palvelee etänä toistaiseksi. Meidät tavoittaa klo 8-16 välillä puhelimitse 050 367 6382 tai sähköpostitse info@saloiotcampus. Kaikki arjen palvelut pyritään tarjoamaan normaalisti. Aulapalvelun toimiessa etänä uusien avaintilauksien toimitusaika on 2 arkipäivää, sovithan avaimen luovutuksesta aulapalvelun kanssa avaintilauksen yhteydessä. Jos haluat noutaa jo aiemmin tilatun avaimen, sovithan avaimen luovutuksesta aulapalvelun kanssa viimeistään edellisenä arkipäivänä.  

Aulapalvelun toimiessa etänä kampuksen pääovi on toistaiseksi kiinni ti 24.3. alkaen. Ovet toimivat normaalisti kulkulätkää ja tarvittaessa pin-koodia käyttämällä. Kampuksen pääovella ja Kuution takaovella on myös ovikellot, joten tarvittaessa saamme avattua ovet etänä 

Ravintola Kiila on suljettu toistaiseksi ti 24.3. alkaen. Kahvila Hav a Java on suljettu toistaiseksi. Kokoustilat ovat varattavissa Asiosta tai aulapalvelun kautta, ravintolan ollessa suljettuna emme valitettavasti pysty toimittamaan kokoustarjoiluja.

Salo IoT Campuksen kuntosali on suljettu toistaiseksi. Myös perjantain joogatunnit ovat toistaiseksi tauolla. 

Siilo Coworking -tilaan ei toistaiseksi myydä päiväjäsenyyksiä.

Salo IoT Campus ei järjestä tapahtumia toistaiseksi, ja tuleville viikoille suunnitellut tapahtumat siirretään myöhäisempään ajankohtaan. 

Poikkeustilanne aiheuttaa muutoksia myös IoT Hacklabin mittauslaboratorion varauskäytäntöön. IoT Hacklabin mitta- ja muita laitteita tarvitsevien on sovittava käyttöajoista ja käytännön menettelyistä viimeistään käyttöä edeltävän työpäivän puhelinpäivstysaikana p. 040 853 9596. Puhelinpäivisytysajat ovat ma klo 10-15. ti klo 10-18, ke - pe klo 10-15.

 

Seuramme koronavirustilanteen etenemistä ja tiedotamme asiasta tarpeen mukaan. Noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä Salon kaupungin ohjeistuksia asiassa. 

 

Päivitetty 20.3.2020 klo 15:00

Kaikki uutiset