Ota yhteyttä
FI EN 中文

Salo IoT Campuksen yhteisö kasvaa - LEDiL muuttaa Salo IoT Campukselle

24.10.2023

Salo IoT Campus ja LEDiL ovat allekirjoittaneet pitkäaikaisen vuokrasopimuksen LEDiLille saneerattavista toimisto- ja laboratoriotiloista.

Led-valaisinoptiikkaan erikoistunut salolaisyritys LEDiL muuttaa Salo IoT Campukselle kevään 2024 aikana. Vuokratut tilat räätälöidään yrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaisiksi. Uusien tilojen muutostyöt sekä toimiston että laboratoriotilojen osalta ovat parhaillaan käynnissä.

Kiila-rakennuksen kolmanteen kerrokseen valmistuvilta toimistotiloilta yritys odottaa erityisesti tehokkaampaa tilankäyttöä. "Nykyiset tilamme eivät enää täysin palvele käyttötarkoitusta, tällä hetkellä yksikkömme ovat melko erillään toisistaan. Uudet tilat suunnitellaan tukemaan yhteistyöskentelyä yksikköjen välillä", kertoo LEDiLin talous- ja operatiivinen johtaja Jan Pettersson. Myös hybridityöskentelyn kasvanut suosio näkyy uuden toimiston layoutissa: tilasta tulee monitilatoimisto, jossa neliöt tulevat tehokkaaseen käyttöön. 

Uusien tilojen lisäksi Pettersson uskoo kampukselle muuton hyödyttävän yritystä monin eri tavoin. "Salo IoT Campukselle muuttoa puolsivat sopivien tilojen lisäksi myös muun muassa kampuksen kattavat ja monipuoliset palvelut, joista hyötyvät sekä yritys että työntekijät", Pettersson sanoo.

Salo IoT Campuksen toimitusjohtaja Atte Köykkä iloitsee uudesta vuokrasopimuksesta. "LEDiLin sopimukseen kuuluu toimiston lisäksi merkittävän kokoinen laboratoriotila Kiilan ensimmäisestä kerroksesta. Tilassa tehdään mittavia muutostöitä ennen käyttöönottoa, kuitenkin hyödyntäen tilassa olemassa olevia rakenteita, kuten mittahuoneita. On hienoa nähdä, miten Nokialta tyhjäksi jääneet erikoistilatkin löytävät ajan myötä uuden käyttötarkoituksen ja käyttäjän", Köykkä sanoo.

Köykkä on myös luottavaisin mielin tulevaisuuden suhteen. "Rakennus- ja toimitila-alan yleisestä haastavasta tilanteesta huolimatta Salo IoT Campuksen tulevaisuus näyttää vakaalta, ja näen että lähivuosina kampuksen kasvutarina saa jatkoa. Hybrityön lisääntyessä yhteisöllinen kampus pystyy tarjoamaan uudenlaista lisäarvoa yritysten työntekijöille, tätä selvästi arvostetaan", Köykkä summaa.

 

Lisätiedot:

Salo IoT Campus, toimitusjohtaja Atte Köykkä, p. 040 8211 043, atte.koykka@saloiotcampus.fi  

Kaikki uutiset