SALO IOT CAMPUKSEN VARAUTUMINEN KORONAVIRUSEPIDEMIAN AIKANA. Lue lisää tästä.
Ota yhteyttä
FI EN 中文

Salo IoT Campuksen yritykset tasaisessa kasvussa

3.7.2018

Salo IoT Campuksen yritysten kasvu lisää työvoiman kysyntää Salossa. Uusia osaajia riveihinsä etsivät muiden muassa Nordic ID ja Gavon Oy.

Salo IoT Campuksen yritykset kasvavat, ja samalla kampuksen yhteisössä aukeaa runsaasti uusia työpaikkoja.

”Olemme juuri rekrytoineet reilun 40 hengen tiimiimme kourallisen uusia työntekijöitä, mutta tulevan 12 kuukauden aikana tarvitaan todennäköisesti vielä 5–10 uutta osaajaa. Erityisesti ohjelmistopuolella tarve tekijöille on suuri”, kertoo Nordic ID Groupin toimitusjohtaja Juha Reima.

Nordic ID kehittää ratkaisuita, joiden avulla esineitä ja niiden tilaa voidaan seurata digitaalisen identiteetin avulla. Nordic ID kuuluu RFID-yritysten kansainväliseen kärkeen, ja vienti kattaa yli 80 prosenttia yrityksen liikevaihdosta. Salo IoT Campuksella sijaitsevan pääkonttorin ja tuotekehitys- ja myyntiyksiköiden lisäksi Nordic ID Groupilla on toimipisteet Saksassa ja Yhdysvalloissa.

Myös mobiilisovelluksia kehittävä Gavon Oy kasvaa hyvää vauhtia. Gavon Oy:n toimitusjohtaja Jukka Brandt kertoo, että henkilöstömäärää on tarkoitus lisätä tasaiseen tahtiin noin muutamalla uudella rekrytoinnilla vuosittain.

”Muutimme juuri uusiin, suurempiin tiloihin, joihin mahtuu melkein tuplasti lisää porukkaa. Ohjelmisto- ja käyttöliittymäammattilaisten lisäksi tarvitsemme lähitulevaisuudessa todennäköisesti myös lisää graafisen alan osaamista, sillä panostamme ohjelmistoissamme näyttävään visuaalisuuteen.”

Kasvu vahvistaa verkostoja

Salo IoT Campuksen asiakkuuspäällikön Antti Vainion mukaan iloisia kasvu-uutisia on kevään aikana kuulunut kampuksella usein.

”Yksi Salo IoT Campuksen tärkeimmistä tavoitteista on ollut tuoda yritykset ja osaajat yhteen. On mahtavaa nähdä, että kasvava kampus tarjoaa seudun osaajille yhä enemmän mielenkiintoisia uramahdollisuuksia lähellä kotia”, Vainio kertoo.

Juha Reima muistuttaa, että Salo on erinomainen työpaikka myös muualta tuleville. Noin kolmasosa yrityksen työntekijöistä matkustaa kampukselle töihin Salon ulkopuolelta.

”Kulkuyhteydet Saloon ovat loistavat, ja Salo IoT Campuksella on todella innostavaa työskennellä – tämä on vähän kuin Suomen Piilaakso. Motivoivan työkulttuurin ja kiinnostavien tehtävien ohella uskon, että kampuksen yhteisö on hyvä houkutin, kun etsimme uusia osaajia”, Reima sanoo.

Uudet toimijat ja tekijät ilahduttavat myös Jukka Brandtia, sillä samalla vahvistuvat Salo IoT Campuksen yhteisön jäsenten verkostot. Brandt kertoo, että ohjelmistopuolella toimivat kampuksen yritykset tuntevat toisensa hyvin, mikä tekee yhteistyön synnyttämisestä mutkatonta.

”Oli asiakkaan toive minkälainen tahansa, verkostosta löytyy projektiin sopiva osaaja. Täällä pystytään aina muodostamaan tiimi, jolla saadaan asiakkaan unelmat toteutettua.”

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Juha Reima, Nordic ID Group: 050 555 3224, juha.reima@nordicid.com

Toimitusjohtaja Jukka Brandt, Gavon Oy: p. 050 387 7105, jukka.brandt@gavon.fi

Asiakkuuspäällikkö Antti Vainio, Salo IoT Campus: 0400 430 613, antti.vainio@saloiotcampus.fi

 

Töihin Salo IoT Campukselle? Katso tästä lista avoimista työpaikoista:

Senior Software Developer, Nordic ID Oy

Software Project Manager, Nordic ID Oy

Senior SW Developer, Gavon Oy

AWS Cloud Architect, Nordcloud Oy

Azure Cloud Architect, Nordcloud Oy

React - Front End kehittäjä (RekryKoulutus), Redorent Oy

React - Front End -kehittäjä (RekryKoulutus), AJR-Solutions Oy

Full Stack Developer, AJR Solutions Oy

Cloud Infrastructure Architect, AJR Solutions Oy

Cloud Infrastructure Developer, AJR Solutions Oy

Dynamics 365 Developer, AJR Solutions Oy

(Junior) Software Developer, AJR Solutions Oy

Summer Trainee – Cloud Infrastructure, AJR Solutions Oy

ICT Service Manager, Protacon Group Oy

CNC -koneistaja, Protohouse Finland Oy

QA Engineer - Laadunvarmistuksen multitalentti, Mediconsult Oy

Frontend Developer, Mediconsult Oy

Backend Developer, Mediconsult Oy

Software Developer, Mediconsult Oy

Useita avoimia työpaikkoja, ValuSource Partners Oy

 

 

 

Kaikki uutiset