Ota yhteyttä
FI EN 中文

Salo IoT Campus aloittaa yhteistyön Confide Toimitilapalvelut Oy:n kanssa

27.4.2022

Salo IoT Campus ja Confide Toimitilapalvelut Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen aulapalveluista sekä vuokralaisille suunnattujen palveluiden kehittämisestä 2.5.2022 alkaen. Yhteistyön tavoitteena on parantaa kampuksen aulapalvelun toiminnallisuuksia sekä tuoda tarjolle uusia, kampuksen asiakkaiden arkea helpottavia palveluratkaisuja. 

"Asiakaslähtöisyys on meille tärkeä arvo, ja uskon, että Confide on meille juuri oikea kumppani sekä aulapalveluun että laajemminkin kehittämään kampuksen palvelukokonaisuutta. Confiden vankka kokemus alalta sekä aktiivinen ja innovatiivinen ote on erittäin tervetullut lisä kampukselle. Tavoitteena tietenkin on, että yhteistyö luo lisäarvoa meidän asiakkaillemme", Campus Host Riina Lahtinen sanoo.

Confide on kotimainen, yksityisomisteinen vuonna 2016 perustettu palveluyritys, joka on keskittynyt tuottamaan, johtamaan ja kehittämään laajoja palvelukokonaisuuksia yrityksille erityisesti toimistoympäristössä. 

"Aulapalvelun lisäksi haluamme helpottaa palveluratkaisuillamme kampuksella toimivien yrityksien arkea tarjoamalla heille monipuolisia palveluita, muun muassa postituspalveluita, taukotilojen palveluita sekä assistenttipalveluita", kertoo Confiden palvelupäällikkö Björn Holmström. "Aulapalvelupisteen yhteyteen olemme suunnitelleet tuovamme tarjolle myös kuriiri,- ja lähettipalvelut sekä pienen toimistotarvikepisteen, josta voi hankkia perustoimistotarvikkeita. Kunhan pääsemme asettumaan kampukselle, tulemme myös kartoittamaan asiakkaiden toiveita lisäpalveluista, ja toteuttamaan niitä mahdollisuuksien mukaan", Björn jatkaa. 

 

Lisätiedot:

Riina Lahtinen, Campus Host

Salo IoT Campus

0400 345 726

riina.lahtinen@saloiotcampus.fi

 

Björn Holmström, Palvelupäällikkö

Confide Toimitilapalvelut Oy

044 244 4276

bjorn.holmstrom@confide.fi  

 

Turkka Hagman, Partner

Confide Toimitilapalvelut Oy

gsm: 0400 807 922

turkka.hagman@confide.fi    

Kaikki uutiset