Ota yhteyttä
FI EN 中文

Salo IoT Campus ja ISS Palvelut aloittavat kattavan yhteistyön

10.3.2023

Salo IoT Park Oy ja ISS Palvelut Oy ovat allekirjoittaneet palvelusopimuksen, joka kattaa Salo IoT Campuksen kiinteistöpalvelut ja siivousliiketoiminnan. Sopimus alkaa 13.4.2023.

ISS on maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys ja yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista. Yrityksen missiona on kehittää asiakkaan liiketoimintaa tekemällä ympäristöstä toimivan, tuottavan ja viihtyisän.

"Tavoitteemme on varmistaa asiakkaillemme viihtyisät ja toimivat työskentelyolosuhteet, ja ISS:n sopimuksen myötä pystymme kehittämään kampuksen palvelutarjontaa yhä paremmaksi", toteaa Salo IoT Campuksen toimitusjohtaja Atte Köykkä. Toivotamme ISS Palvelut lämpimästi tervetulleeksi kampukselle", hän jatkaa.

"Olemme innoissamme uudesta sopimuksesta. Ensivaikutelma kampuksen toiminnasta on ollut erittäin positiivinen, ja tulevaa yhteistyötä varmasti lujittaa molemminpuolinen vahva tahto tehdä Salo IoT Campuksesta entistä parempi työpaikka. Meille positiivisen työpaikkakokemuksen luominen on sydämen asia, ja se tulee näkymään vahvasti päivittäisessä toiminnassamme myös kampuksella", kertoo ISS Palveluiden asiakkuuspäällikkö Paula Tammi.

"Tulemme esittelemään henkilöstöämme ennen sopimuksen alkamista kampuskahveilla, kampuksen uutiskirjeissä tai suorilla yhteydenotoilla. Toivottavasti joukossa on myös entuudestaan tuttuja kasvoja", Paula jatkaa.

 

Lisätiedot:

Salo IoT Campus, toimitusjohtaja Atte Köykkä, p. 040 8211 043, atte.koykka@saloiotcampus.fi 

ISS Palvelut, asiakkuuspäällikkö Paula Tammi, p. 050 3898 661, paula.tammi@iss.fi

Kaikki uutiset