Ota yhteyttä
FI EN 中文

Salo IoT Campus ja L&T panostavat innovatiiviseen kiinteistöjen ylläpitoon

14.12.2017

L&T Lehdistötiedote 14.12.2017

L&T ja Salo IoT Campus aloittavat kattavan yhteistyön. Kaikkia alueella toimivia tukipalveluiden kumppanuussopimuksia on tarkasteltu ja uusi kumppanitiimi aloittaa tammikuun alussa. Useista toimijoista muodostuvan tiimin tavoitteena on viihtyisät ja toimivat työskentelyolosuhteet niin kiinteistöjen ylläpidon, jätteiden lajittelun ja kierrättämisen, turvallisuuden sekä ruokapalveluiden suhteen.

Salo Iot Campuksen alueella on noin 90 000 m2 toimisto-, tutkimus-, koulutus- ja tuotantotilaa, joiden siivous, kiinteistöhuolto ja -tekniikka sekä jätehuolto ovat jatkossa L&T:n vastuulla. Lisäksi yhteistyö kattaa erilaisia palvelukokonaisuuksia uudistuvien energianlähteiden ja teollisuuspalveluiden muodossa.

”Salo IoT Campukselle on tärkeää kumppaneiden innovatiivinen toiminta, esimerkiksi uuden sensoritekniikan parissa”, kertoo alueen toimitusjohtaja Jukka Vakula. ”Kiinteistömme eivät ole teknisesti helpoimmasta päästä, joten kumppanin pitää olla L&T:n kaltainen kovan luokan tekijä”, hän jatkaa.

L&T:llä on vankka kokemus erilaisten kiinteistöjen ja niiden käyttäjien tarpeista. ”Muutamme kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi yhdessä asiakkaidemme kanssa”, toteaa yhteistyön sisällöstä vastaava aluemyyntipäällikkö Jani Rantanen. ”Käytännössä se tarkoittaa asiakastarpeiden mukaisia kokonaisratkaisuja, joiden rakentamisessa hyödynnämme niin digitaalisia innovaatioita kuin henkilöstömme rautaista osaamista.”

Jukka Vakulan mukaan kaikki kumppanit tulevat toimimaan Salo IoT Campuksella yhtenä tiiminä. L&T:lle tiimityöskentely on arkipäivää sillä käytännön työssä perinteisten roolien rikkominen vaikka siivoojan ja kiinteistöhuoltajan välillä on toimivaa. Työtä pitää tehdä tarpeen mukaan, ei vain paperille kirjoitettujen listojen kautta. ”Yhteinen tahtotila on alueen vuokralaisten sujuva arki”, summaa L&T:n Rantanen.

 

Lisätietoja:

Jani Rantanen, L&T, aluemyyntipäällikkö,
jani.rantanen@lassila-tikanoja.fi

Jukka Vakula, Salo IoT Campus,
jukka.vakula@saloiotcampus.fi

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2016 oli 661,8 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 8500 henkilöä.

Kaikki uutiset