Ota yhteyttä
FI EN 中文

Salo IoT Campus ja Salon Taitelijaseura aloittavat yhteistyön

13.10.2023

Salon Taiteilijaseura ja Salo IoT Campus ovat sopineet taidenäyttely-yhteistyöstä. Jatkossa kampuksen tiloissa tulee näkymään Salon Taiteilijaseuran jäsenten näyttelyitä 3-4 kertaa vuodessa vaihtuvissa näyttelyissä. 


Yhteistyön aloittaa seitsemän jäsenen yhteisnäyttely ''Matkalla'', jonka vietettiin torstaina 12.10. Matkalla-näyttely on esillä kampuksella 27.1.2024 asti. Ensimmäisen näyttelyn taiteilijat ovat: Gloria Badarau-Heikkilä, Helena Hauta-aho, Anna-Maija Junnila, Jaana Kähönen, Hilkka Laakkonen-Vesander, Hannu Nikander sekä Tarja Seewald. Teokset ovat niin perinteisiä öljyväritöitä, akvarelleja, veistoksia kuin digitaalisesti käsiteltyjä valokuviakin. Näyttelyn teokset ovat hankittavissa suoraan taiteilijoilta. 


Matkalla -näyttelyn teosten taustaa:

Olemme kaikki jatkuvasti Matkalla jonnekin ja aina hieman keskeneräisiä - on sitten kyseessä matkasta  eri kulttuuriin tai ympäristöön, aikamatkasta  menneisyyteen tai omaa, inhimillistä tai ammatillista kehitystä koskeva matka. Jokainen ja jokaisen matka on erilainen riippuen aiemmista kokemuksistamme ja tavastamme käsitellä asioita. Näyttelyn teokset kuvaavat matkaa eri näkökulmista, taiteilijoiden vapaasti tulkitsemina.

Kaikki uutiset