Ota yhteyttä
FI EN 中文

Ihastu coworking-työskentelyn helppouteen - Siilossa avoimet ovet 25.-29.4.

19.4.2022

Siilo coworking-tilassa vietetään avoimien ovien viikkoa 25.–29.4.

Siilo coworking-jäsenyys on optimaalinen ja joustava ratkaisu yrityksen etätyöpisteeksi tai kasvuyrityksen seuraavaksi askeleeksi. Voit varata työpisteen yksittäiselle työpäivälle, ostaa kymppikortin tai tehdä kiinteän kuukausisopimuksen omien tarpeidesi mukaan. Kiinteällä kuukausisopimuksella coworking-tila on käytettävissä 24/7.

"Helppous ja joustavuus ovat coworking-tilamme ehdottomia etuja. Kuka tahansa voi ostaa päiväjäsenyyden aulapalvelusta, ja tulla työskentelemään Siiloon. Mukaan tarvitsee vain oman läppärin, kaikki muut tarvittavat työvälineet, kuten wifi ja tulostin, löytyvät coworking-tilasta. Myös kahvi kuuluu hintaan", kertoo Salo IoT Campuksen toimitusohtaja Atte Köykkä.

Kampuksen coworking-tila sijaitsee keskeisellä paikalla Centro-rakennuksen toisessa kerroksessa. Tilassa on yli 40 työpistettä, joiden lisäksi tilasta löytyy neuvotteluhuoneita, muutama puhelinkoppi, pieni kahvittelualue, biljardipöytä sekä oma alue rennompaan työskentelyyn. Omaa työrauhaa arvostaville Siilon yhteydessä on tarjolla myös yksityisiä 1-4 henkilön työhuoneita.

Toimivan työympäristön lisäksi Siilo coworking-jäsenyys tarjoaa mahdollisuuden olla osa kampuksen yhteisöä. "Yhteisöllisyys on sellainen asia, joka houkuttelee etätyöntekijöitä ja yksinyrittäjiä Siiloon. Siilossa saa rauhassa työskennellä omien projektiensa parissa, mutta esimerkiksi lounas- ja kahvitauoille on kuitenkin seuraa muista Siilon käyttäjistä. Etätöiden yleistyessä monet kaipaavat näitä live-tapaamisia yhä enemmän",  Campus Host Riina Lahtinen summaa.

Huhtikuun viimeisellä viikolla tarjoamme mahdollisuuden tulla työskentelemään coworking-tilaan maksutta. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, vaan saapuessasi Salo IoT Campukselle, ilmoittaudu pääsisäänkäynnin aulapalvelussa, josta saat Siilon päiväavaimen käyttöösi.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan coworking-työskentelyn helppouteen 25.–29.4.2022!

 

Lisätiedot:

Campus Host Riina Lahtinen

+358 400 345 726

riina.lahtinen@saloiotcampus.fi

Kaikki uutiset