Ota yhteyttä
FI EN 中文

Toimivat tilat ja joustava palvelu – Salo IoT Campuksen kokouspalvelut helposti kaikkien saatavilla

28.1.2020

Salo IoT Campus tarjoaa loistavat kokouspalvelut erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Monipuolisissa, tasokkaissa tiloissa on järjestetty kokouksia, seminaareja, koulutuspäiviä ja saunailtoja – vuoden 2019 aikana jopa yli 2000 erilaista tapahtumaa.

Kampuksella on saatavilla monipuoliset tilat ja palvelut sekä pienille että isoille ryhmille. 40 hengen asiakasillan kampuksella järjestänyt Alexandria on erittäin tyytyväinen saamaansa palveluun. Alexandrian aluepäällikkö Harri Eteläkoski kiittelee tiloja ja tilaisuuden järjestelyjä: ”Ruoka oli loistavaa ja tyylikkäät tilat sopivat profiiliimme hyvin.”

Eteläkoski kertoo tilaisuuden järjestelyistä Alexandriassa vastanneen henkilön arvostaneen erityisesti joustavaa palvelua. ”Asiat kampuksella laitettiin onnistumaan eikä mistään tehty ongelmaa”, hän täsmentää ja kertoo myös osallistujien olleen tilaan tyytyväisiä. ”Ne jotka eivät olleet kampuksella aiemmin käyneet, huomasivat, että paikka on loistava ja fasiliteetit kunnossa.”

Vuoden 2019 maaliskuussa konttorin Saloon perustaneen Alexandrian aluepäällikkö kertoo kampuksen sijainnin sopineen hyvin tapahtuman luonteeseen, myös pysäköinnin vaivattomuus kerää häneltä lisäkiitosta.

 

Uudistetut kokoustilat

Kampuksen kokoustiloja on päivitetty vastaamaan entistäkin paremmin asiakkaiden tarpeita. Erikokoisia ja erilaisiin tarkoituksiin soveltuvia tiloja on tarjolla monia, muutaman hengen neuvottelutiloista aina 170 hengen auditorioon ja 200 hengen aulatilaan asti.

”Nykyaikaiset ja siistit tilat ovat toimineet loistavasti ja ovat kätevästi saatavilla”, toteaa Valmet Automotiven HSE Manager Kimmo Lehtonen. Hän kertoo kampuksella toimivan yrityksen järjestäneen tiloissa pääasiassa asiakastapaamisia joko päämiehen tai asiakkaiden edustajien kanssa.

Myös Lehtonen kertoo arvostavansa joustavaa ja sujuvaa palvelua. ”Varaukset pitävät aina ja pyydetyt lisäpalvelutkin on huomioitu, ja jopa viime hetken lisäykset ovat onnistuneet”, hän kertoo. ”Voin ohi kulkiessani tehdä varauksen aulapalveluun tai hoitaa asian puhelimitse”, Lehtonen kehuu ja korostaa samalla myös tarjoilujen laadukkuutta.

 

Vaivaton varauspalvelu

Salo IoT Campus on toteuttanut viime syksynä kokoustilatuotteesta ja kokoustilamyynnistä palvelumuotoiluprojektin yhdessä kampuksellakin toimivan Link Design and Development Oy:n kanssa. Myös kokoustilavarausjärjestelmä on uusittu loppuvuodesta 2019.

Varausjärjestelmän kautta kokoustilan voi varata nopeasti. Myös kokoustarjoilut järjestyvät palvelun kautta helposti. Kokoustarjoilut kampukselle tuottaa Fazer.

Kampuksella toimivan Yrityssalon kehittämispäällikkö Maija Pirvola kertoo uudistetun järjestelmän olevan todella toimiva ja hyödyllinen. ”Kokousvarausjärjestelmässä näkee itse varaukset reaaliajassa ja pääsee tekemään tilaukset”, Pirvola kuvailee. ”Samana päivänäkin voi vielä tehdä varauksia.”

Yrityssalo järjestää kampuksen tiloissa paljon erilaisia päivä- ja iltatilaisuuksia, muutaman tunnin tilaisuuksista koko päivän mittaisiin koulutuksiin. Varausjärjestelmään tyytyväinen Pirvola toivoo myös muiden löytävän kätevän järjestelmän hyödyt tilojen ja tarjoilujen varaamisessa.

 

Tapaaminen, seminaari tai saunailta – tutustu tiloihin ja varaa tapahtumasi kätevästi varauspalvelussa!

Kaikki uutiset