Ota yhteyttä
FI EN 中文

Toni Turpeinen on aloittanut kampuksen vuokrauspäällikkönä

29.3.2022

Kampustiimin uusin jäsen, vuokrauspäällikkö Toni Turpeinen, toimii Account Manager Roosa Arvosen vanhempainvapaan sijaisena.

Toni vastaa uusasiakashankinnasta sekä kampuksen verkostojen ja yhteisön kasvattamisesta. "Ennen kaikkea toivon löytäväni uusia kumppanuuksia, jotka kasvattavat ja vahvistavat yhteisöämme ja luovat kilpailu- sekä synergiaetua sekä uusille että vanhoille kampuslaisille. Uusasiakashankinnan lisäksi odotan innolla, että pääsen tutustumaan nykyisiin kampuslaisiin", Toni toteaa.

Ensimmäiset työpäivät kampustiimissä ovat sujuneet positiivisen vauhdikkaasti. "Ensivaikutelma kampuksen koko toiminnasta on erittäin positiivinen. Kampus tarjoaa viihtyisän, vireän ja inspiroivan ympäristön, jonne on mukava tulla töihin", Toni summaa. "Kampuksen yhteisö on kasvanut kiitettävää vauhtia, mutta kyllä täällä edelleen riittää tekemistä", Toni jatkaa. Liedossa asuva Toni on innoissaan uudesta työstään Salossa, ja lentopalloa itsekin harrastava mies aikoo vapaa-ajallaan Salossa ainakin käydä katsomassa LP Viestin pelejä.

Salo IoT Campuksen toimitusjohtaja Atte Köykkä toivottaa Tonin tervetulleeksi kampuksen tiimiin. "Uuden vuokrauspäällikön rekrytoinnin myötä tiimillämme on enemmän resursseja keskittyä kampuksen kehittämiseen ja uusien vuokralaisten löytämiseen. Yhteisöllämme on potentiaalia kasvaa, ja kartoitamme uudenlaisia avauksia. Syksyn 2022 aikana Kampa-rakennukseen valmistuva palveluasumisen yksikkö avaa uudenlaisia ovia myös palveluliiketoimintaan liittyen, ja kartoitamme tähän liittyviä vaihtoehtoja muiden teknologia- ja akkuekosysteemiin liittyvien avauksien rinnalla", Atte kertoo.

Tonin vastatessa uusasiakashankinnasta, Campus Host Riina Lahtinen vastaa edelleen nykyisten kampuslaisten hyvinvoinnista. "Tila-asioissa, kuten muissakin asioissa, asiakkaamme voivat jatkossakin olla yhteydessä minuun, niin etsitään yhdessä paras ratkaisu", Riina muistuttaa.

Kaikki uutiset