SALO IOT CAMPUKSEN VARAUTUMINEN KORONAVIRUSEPIDEMIAN AIKANA. Lue lisää tästä.
Ota yhteyttä
FI EN 中文

Uudet palveluyritykset kiihdyttävät kasvua Salo IoT Campuksella

6.4.2018

Salo IoT Campuksen osaajajoukko kasvaa vauhdilla. Huhtikuussa tiloihin muuttaa neljä uutta toimijaa, joiden myötä myös kampukselta löytyvä palvelutarjonta yrityksille monipuolistuu.

Salo IoT Campuksen nopea kasvuvauhti jatkuu, kun kampukselle muuttaa neljä uutta yritystä. Uudet tulijat ovat kampukselle satelliittipisteen avaava Suomen Terveystalo Oy, urheiluvaruste- ja mainosvaatetoimittaja Tiimipaita Oy, kielitoimisto Tähtiteksti sekä tilitoimisto Villa Virtanen Oy.

Villa Virtanen Oy:n Päivi Virtaselle Salo IoT Campus on ihanteellinen sijaintipaikka. Pääkaupunkiseudulta Saloon muuttanut yrittäjä haluaa kasvattaa asiakaskuntaansa Salossa, ja pitää kampusta hyvänä tukikohtana sekä olemassa olevien että uusien asiakkaiden palvelemiseen.

”Asiakasrajapinta on minulle tärkein ja mielekkäin osa työtä. Haluan aina istua asiakkaan kanssa alas ja katsoa talousasiat läpi kasvotusten, ja käyn myös usein asiakkaiden luona tekemässä talouspäällikön tapaisia tehtäviä. Kampuksella on valtava määrä kiinnostavia yrityksiä, ja Salosta on helppo käydä tarvittaessa pääkaupunkiseudulla.”

Kampuksen tarjoama työyhteisö on Virtaselle tärkeä. ”Numeroiden pyörittely voi olla yksinäistä työtä, mutta Salo IoT Campuksella pääsen osaksi suurempaa työyhteisöä. Arvostan paljon esimerkiksi sitä, että kampus järjestää monenlaista vapaamuotoista ohjelmaa, kuten yhteisiä leffailtoja.”

Myös Terveystalolle sijainti lähellä asiakkaita ratkaisi. ”Salo IoT Campuksen alueella on paljon asiakkaitamme, ja haluamme olla heille helposti tavoitettavissa. Kampuksen neuvottelutiloissa on helppo järjestää esimerkiksi asiakastilaisuuksia ja koulutuksia,” kertoo Terveystalon Forssan ja Salon yksikönjohtaja Leena Laine.

Salo IoT Campukselle siirtyy Terveystalon Turuntien toimipisteestä vastaava työterveyshoitaja, ja uusissa tiloissa on valmius tarjota myös työterveyslääkärin, -psykologin ja -fysioterapeutin palveluita. Muutenkin Laine kertoo, että satelliittipisteen toimintaa on tarkoitus kehittää ja kasvattaa sitä mukaa, kun kysyntä kasvaa.

”Salo IoT Campuksella pääsemme mukaan erilaisiin asiakastilaisuuksiin esittelemään työterveyspalveluitamme uusille potentiaalisille asiakkaille. Uskon, että Terveystalon näkyvyys kampuksella tukee osaltaan myös koko yhteisön kasvua, sillä mitä enemmän kampus tarjoaa palveluita asiakkailleen, sitä helpompi sinne on uuden yrityksen tulla,” Laine toteaa.

Salo IoT Campuksen asiakkuuspäällikkö Antti Vainio on samaa mieltä. ”Toimialojen ja yhteistyöverkostojen monipuolisuus on Salo IoT Campuksen ehdoton vahvuus. Siksi on hienoa nähdä, että monien eri alojen toimijat näkevät kampuksen heille sopivana kasvualustana.”

 

Lisätietoa:

Asiakkuuspäällikkö Antti Vainio, Salo IoT Campus, p. 0400 430 613, antti.vainio@saloiotcampus.fi

Yksikönjohtaja Leena Laine, Terveystalo Forssa ja Salo, p. 050 572 2015, leena.laine@terveystalo.com

Päivi Virtanen, Villa Virtanen Oy, p. 040 575 0625, paivi@villavirtanen.fi

Kaikki uutiset