Ota yhteyttä
FI EN 中文

Visma Real Estate Oy muuttaa Salo IoT Campukselle

3.4.2023

Salo IoT Campus ja Visma Real Estate Oy ovat allekirjoittaneet vuokrasopimuksen noin 300 m² toimistotiloista Kiila-rakennuksessa. Toimiston muutos- ja saneeraustyöt ovat parhaillaan käynnissä, ja muutto uusiin tiloihin tapahtuu toukokuun aikana.                                                                                                                                                                                            

Etätöiden yleistymisen myötä Visma Real Estaten nykyiset tilat Salon Kaakelitehtaankadulla ovat jääneet väljiksi, ja yrityksen nykyiseen tarpeeseen paremmin soveltuvat tilat löytyivät Salo IoT Campukselta. "Sijainti oli tärkein kriteeri uusia toimitiloja kartoittaessamme - meillä on Salossa noin 50 työntekijää ja meille on tärkeää, että etätöiden yleistymisestä huolimatta Vismalla on myös jatkossa toimisto Salossa. Kampukselle muuttoa puolsivat muun muassa modernit toimitilat sekä toimivat arjen palvelut", kertoo Visma Real Estaten HR Manager Emilia Boman

Visma Real Estate Oy on kiinteistöalan johtava ohjelmistotoimittaja, jolla kaksi vahvaa SaaS-tuotetta, Hausvise ja Tampuuri, sekä näitä tukeva IA5-liiketoiminta. Visma Real Estate on Hyvän Mielen työpaikkana palkittu kasvuyritys, jossa työskennellään viihtyisässä ja rennossa työyhteisössä moderneilla työvälineillä. Yrityksessä kannustetaan kokeilemaan, oppimaan ja haastamaan olemassa olevia käytäntöjä. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja tarjoaa loistavia uramahdollisuuksia. 

Visma Real Estaten uudet toimitilat rakentuvat parhaillaan Kiila-rakennuksen toiseen kerrokseen. Modernit, hybridityöhön soveltuvat tilat on suunniteltu asiakkaan tarpeiden mukaisesti. "Oikeastaan oli onni, ettei kampuksella ollut tähän kokoluokkaan valmiita vapaita toimitiloja, sillä nyt saamme käyttöömme juuri omien toiveidemme mukaiset tilat. Uusien tilojen suunnittelu on sujunut helposti ja vaivattomasti Salo IoT Campuksen tiimin ja heidän kumppaneidensa kanssa", Boman iloitsee.                                                                                                                                                                                                                                                                 

Salo IoT Campuksen toimitusjohtaja Atte Köykkä toivottaa Vismalaiset lämpimästi tervetulleeksi kampukselle. "Meille Visma Real Estaten muutto kampukselle on erityisen hyvä juttu siinä mielessä, että sopimuksen myötä pääsemme ottamaan käyttöön uusia tiloja Kiilassa. Tähän asti pienempiä toimistotiloja on saneerattu pääasiassa Kuutio- ja Centro-rakennuksiin. Meillä on tällä hetkellä käynnissä myös muita vuokrasopimusneuvotteluja Kiilan tiloista", Köykkä vinkkaa.      

 

Lisätiedot: 

Salo IoT Campus, toimitusjohtaja Atte Köykkä, p. 040 8211 043, atte.koykka@saloiotcampus.fi  

Kaikki uutiset