Uutiset

Uusia yrityksiä kampuksella

Menneet viikot kampuksella ovat olleet yhtä haipakkaa. Kampus kehittyy ja kasvaa joka viikko. Konkreettinen esimerkki tästä on huomata kuinka parkkihallin ensimmäisen kerroksen autopaikat täyttyvät kampuksella toimivien henkilöiden autoista viikko toisensa jälkeen. Ohessa muutamia uusia yrityksiä, jotka ovat siirtäneet toimintansa/toimipisteensä kampukselle viimeisten viikkojen aikana.

B2B DIGITAL Oy on suosittujen Shopify verkkokauppojen ja digitaalisen markkinoinnin ammattilainen. B2B DIGITAL:lta saat verkkokaupat avaimet käteen periaatteella sekä he toimivat verkkokauppasi kumppanina markkinoinnin suunnittelussa, toteutuksessa ja mittaamisessa. Verkkokauppaa ja sen liikevaihtoa ei kasvateta vasemmalla kädellä ohimennen vaan on tärkeää, että verkkokauppaa markkinoidaan eri kanavissa aktiivisesti ja mitatusti. Markkinoinnissa erittäin tärkeää on tuottaa aktiivisesti relevanttia sisältöä verkkokaupan nykyisille ja tuleville asiakkaille.

https://bbd.fi

Canon Oy kuuluu maailmanlaajuiseen Canon-ryhmään, jolla on tutkimus- ja tuotekehityskeskuksia sekä tuotantolaitoksia kaikissa maanosissa. Voimakas panostus tutkimukseen ja tuotekehitykseen on tehnyt Canonista edelläkävijän tulostuksen-, dokumentin- sekä informaationhallinnan ratkaisuissa yrityksille sekä kuvantamisen ratkaisuissa kuluttajille. Graafiselle teollisuudelle Canon toimittaa digitaalisen painamisen ratkaisuja. Canon on myös 3D-tulostuksen suunnannäyttäjä Suomessa.

https://www.canon.fi

 

Exsension ammattilaiset tarjoavat konsultaatiota, ohjelmisto ja rautatason osaamista fyysisiä tuotteita valmistaville sekä tuotekehitystä tekeville yrityksille. Exsension perustajilla on yhteensä yli 60 vuoden kokemus valmistuksesta, tuotekehityksestä ja testauksesta. Exsension palveluihin luottavat isot kansainvälisesti tunnetut yritykset.

https://www.exsensio.com

 

GroupPro Oy – Henkilöstöpalvelu

Henkilöstopalvelu GroupPro Oy on paikallinen Turun ja Salon alueella toimiva asiantunteva henkilöstöpalveluyritys. Henkilöstöpalvelu GroupPro Oy  välittää vuokratyöntekijöitä rakennus- ja metalliteollisuuteen aputöistä työnjohtoon, Suomesta ja maailmalta. Vaihtoehtoisesti GroupPro Oy on asiantunteva, joustava ja kilpailukykyinen kumppani suorarekrytoinneissa.

http://www.grouppro.fi/

 

Nordic ID kehittää ja tuottaa laadukkaita, monipuolisia ja ammattimaiseen käyttöön sopivia mobiileja käsipäätteitä. Laitteet soveltuvat eri toimialueiden, kuten vähittäiskaupan, logistiikan ja teollisuuden erityistarpeisiin. Laitteilla voidaan kerätä, seurata ja analysoida tietoa, kuten varastotilannetta, tuotteiden tai tuotevaihtoehtojen saatavuutta sekä tuotteisiin tallennettua lisätietoa.

www.nordicid.com

 

QTY Finland Oy on suomalainen räätälöityjä logo- ja promootiotuotteita suomalaisille yrityksille ja organisaatioille tarjoava yritys.

Miksi valita QTY?

  1. EU sertifioidut tuotteet
  2. Yli 12.000 tuotetta (Tekstiilit, promotuotteet, liikelahjat, elektroniikka, vapaa-aika ja työkalut)
  3. Suurin osa tuotteista varastotuotteita
  4. Ilmainen toimitus
  5. Ilmaiset näytekappaleet
  6. Ilmainen painovedos
  7. Erittäin edulliset hinnat

https://qty.fi

 

55 henkilöä työllistävä, vuonna 2010 perustettu Rightware on markkinajohtaja 2D- ja 3D- käyttöliittymäohjelmistoissa. Rightwaren lippulaivatuote on Kanzi-käyttöliittymäratkaisu, jolla mahdollistetaan nopea käyttöliittymän suunnittelu ja toteutus. Rightware mm. suunnitteli Audi TT -henkilöautoon uudenlaisen mittarinäytön, joka sai maailmanlaajuista huomiota Las Vegasin kulutuselektroniikkamessujen yhteydessä.

http://rightware.com

 

VMP on yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja osa VMP Group -konsernia. Henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille on ydinosaamistamme. Tarjoamme työtä ja toimeentuloa vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa yli 12 000 henkilölle. Olemme suomalaisessa yksityisomistuksessa ja toimimme franchising-periaatteella 35 paikkakunnalla Suomessa.

https://www.vmp.fi/

 

Titaanipinnoitteet – Askel puhtaampaan autoiluun!

VodaX menetelmä edustaa edistyksellisintä käytettävissä olevaa ohutpinnoiteteknologiaa ja pintakäsittelymenetelmiä – joiden avulla yhdessä ajoneuvon ulkoiset lakkapinnat, lasit ja metallidetaljit tarpeen mukaan kunnostetaan ja suojataan tämän jälkeen kestämään pintoihin kohdistuvien elementtien rasitusta paremmin.

http://www.vodax.fi/