Ota yhteyttä
FI EN 中文

Ajankohtaista tietoa ravintolauudistuksesta

Päivitetty 18.2.2024

Factory aloittaa Salo IoT Campuksen ravintolapalvelukumppanina maaliskuussa 2024. Tälle sivulle kokoamme ajankohtaista tietoa ravintolauudistuksen etenemisestä. 

Onko sinulla kysyttävää? Olethan yhteydessä, riina.lahtinen@saloiotcampus.fi.

 

 

Uutinen 19.2.2024: Salo IoT Campuksen kokouspalvelut päivittyvät maaliskuussa

Ravintolauudistus tuo mukanaan muutoksia myös kampuksen kokouspalveluihin!

Tiedote: Uusi kokousvarausjärjestelmä otetaan käyttöön 1.3.2024

1.3.2024 alkaen kampuksen maksulliset kokoustilat ovat varattavissa Timeworks-tilavarausjärjestelmän kautta.

Nykyinen tilavarausjärjestelmä Asio on Compass Groupin ylläpitämä, joten kokousvarausjärjestelmän siirto kampuksen hallintaan on tarpeen osana  ravintolauudistusta. "TimeWorks on pitkään markkinoilla toiminut ja ominaisuuksiltaan monipuolinen varausjärjestelmä, jonka uskomme sopivan erinomaisesti niin kampuksen asiakasyritysten kuin ulkopuolistenkin kokousasiakkaiden tarpeisiin", kertoo Salo IoT Campuksen toimitusjohtaja Atte Köykkä.

Timeworksin myötä saadaan käyttöön varausprosessia helpottavia toimintoja, joihin nykyinen järjestelmä ei ole taipunut. Esimerkiksi Timeworks Outlook Add-in -toiminnallisuus mahdollistaa kampuksen kokoustilojen varaamisen omasta Outlook-kalenterista sekä Outlook-varausoikeudet, jolloin varausjärjestelmään pystyy kirjautumaan ja tunnuksia hallinnoimaan Outlook-tunnuksilla. Outlook-lisäosan käyttöönotto on mahdollista kaikille kampuksen asiakasyrityksille ilman lisämaksua. Lisätietoa Outlook-lisäosan käyttöönotosta saa Campus Hostilta, riina.lahtinen@saloiotcampus.fi. Uuteen kokousvarausjärjestelmään tulee uutena ominaisuutena myös korttimaksumahdollisuus. Kokoustarjoilut ovat jatkossakin varattavissa tuttuun tapaan kokousvarausjärjestelmän kautta.

Siirtymävaihe uuteen varausjärjestelmään pyritään toteuttamaan käyttäjien kannalta mahdollisimman mutkattomasti. Muun muassa yritysten laskutustiedot ja varausjärjestelmän käyttäjien tiedot saadaan siirrettyä suoraan TimeWorksiin. Kun käyttäjän tiedot on siirretty, saa käyttäjä sähköpostiin linkin, josta pääsee itse asettamaan salasanan uuteen varausjärjestelmään. Myös kaikki maaliskuulle ja siitä eteenpäin tehdyt varaukset siirretään automaattisesti uuteen järjestelmään.

Uuden varausjärjestelmän käyttöönotto on vielä kesken, ja tiedotamme asiasta lisää lähipäivinä. Asioon voi tehdä varauksia keskiviikkoon 28.2. asti, ja uusi järjestelmä on käytössä viimeistään perjantaina 1.3. Kokoustila-asiakkaille järjestetään tarvittaessa myös käyttöönottokoulutusta uuteen järjestelmään. Uuden varausjärjestelmän osoite on: saloiotcampus.timeworks.fi.

 

Kokoustilat löytyvät uudesta järjestelmästä uusilla nimillä

Uuden kokousvarausjärjestelmän käyttöönoton yhteydessä kampuksen kokoustilat nimetään matemaattisen teeman mukaan, eli tutut kokoustilat ovat jatkossa varattavissa uusilla nimillä Timeworksin kautta. Varausprosessin helpottamiseksi myös vanhat nimet ovat esillä varausjärjestelmässä vuoden 2024 loppuun asti. Kokoustilojen yleisilmettä tullaan päivittämään pikkuhiljaa maaliskuusta alkaen, ja uudet nimet tulevat näkymään neuvottelutilojen sisustuksessa. Uudistuksen myötä kokoustilavalikoimaan saadaan myös toinen 18 henkilön kokoustila, kun kokoustilat 2015 ja 2016 yhdistetään yhdeksi isommaksi tilaksi. Kokoustilahinnasto päivitetään uudistuksen yhteydessä, ja jatkossakin kampuksen asiakasyritykset saavat -15% alennuksen kaikista kokoustilavarauksista.

Kysyttävää? Olethan yhteydessä Campus Hostiin, riina.lahtinen@saloiotcampus.fi

 

 

Tiedote: Uutta tietoa Ravintola Factoryn avaukseen liittyen

Factory Salo avataan maanantaina 4.3.

Uusin Factory-ravintola avataan Salo IoT Campuksella 4.3.2024. Uusi ravintola avataan Kuutio-rakennukseen, entisen kahvilan tiloihin. Tarjolla on laaja buffet-lounaskattaus päivittäin vaihtuvilla ruokalistoilla. Factory-tyyliin ruuat tehdään itse omassa keittiössä, ruokalista suunnitellaan paikan päällä ja jälkiruoka ja kahvi sisältyvät jokaisen lounaan hintaan. Catering- ja kokoustarjoiluja tullaan myös toimittamaan kampuksen ja lähialueiden asiakkaille. Ravintolatilan remontti etenee, ja lounasta päästään nauttimaan täysin uusituissa tiloissa. “ Ravintolaa on rakennettu hyvässä yhteistyössä Salo IoT Campuksen kanssa ja meillä on avauksesta suuret odotukset. On hienoa nähdä ensimmäinen Factory-ravintola pääkaupunkiseudun ulkopuolella ja Salo on sijaintina tähän aivan loistava. Uskon että Factoryn tekemisen meininki sopii tänne hyvin. Odotamme innolla avausta!” - Factoryn toimitusjohtaja Matti Karvonen kertoo. Suomalainen perheyritys Factory tunnetaan pääkaupunkiseudulla vahvana lounastoimijana. Factory Salo on Factory-ketjun 20. ravintola ja ensimmäinen Factory-ravintola pääkaupunkiseudun ulkopuolella.  

 

Factory Salo / aukioloajat ja hinnasto 4.3. alkaen:

Kahvi ja aamupuuro ma-pe klo 7:30-9:30

Lounasbuffet 12,90€ ma-pe klo 10:30-14:00,

Lounaan hinta 12,90 €, kampuksen asiakasyritysten työntekijöille 12,40 €

Lounasliput 124 € / 10kpl, opiskelijalounas 11€, eläkeläistarjous 11,60 € klo 13 alkaen 

 

Factory Salo / yhteystiedot:

Puh. 010 341 3765

Email saloiot@ravintolafactory.com

Sopimuslounaat, yhteydenotot: myynti@ravintolafactory.com

 

Ravintola Kiila suljetaan torstaina 29.2.

Ravintola Kiila on avoinna viimeisen kerran torstaina 29.2. Huomioithan, että ravintolauudistuksen vuoksi kampuksella ei ole tarjolla lounasta perjantaina 1.3. 

Maaliskuusta alkaen Kiilassa on tarjolla vain opiskelijalounas.

 

Tiedote 9.2.2024: Opiskelijalounas jatkuu ravintola Kiilassa 

Kelan tukema opiskelijalounas on tarjolla Salo IoT Campuksen ravintola Kiilassa myös ravintolauudistuksen jälkeen. Maaliskuusta alkaen opiskelijalounaan tarjoamisesta Turun ammattikorkeakoulun Salon toimipisteen opiskelijoille vastaa Salon kaupunki. 

Salo IoT Campus, Turun AMK ja Salon kaupunki ovat yhteistyössä sopineet Salon kaupungin tarjoavan tuetun opiskelijalounaan kampuksella kevään 2024 ajan. Kevään aikana seurataan palvelun sujuvuutta ja käyttöastetta, ja sen pohjalta tehdään pysyvämpiä ratkaisuja. Optio palvelun jatkosta on olemassa.

Salo IoT Campuksen toimitusjohtaja Atte Köykkä on tyytyväinen ratkaisuun. "On hienoa, että opiskelijalounaan tarjoaminen Salon toimipisteen opiskelijoille jatkuu katkotta ravintolauudistuksesta huolimatta. Vaikka Salon kaupungin kanssa tehty sopimus on määräaikainen, uskon että tulemme löytämään myös pysyvän ratkaisun tilanteeseen. Turun AMK:n näkemys kasvattaa opiskelijamääriä Salon toimipisteessä vahvistaa opiskelijalounaan tarvetta kampuksella entisestään myös tulevaisuudessa. Kiitos Turun ammattikorkeakoululle, Salon kaupungille ja Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO:lle aktiivisesta yhteistyöstä asian ratkaisemiseksi", Köykkä summaa.

 

Ravintolapalveluiden päivitetyt aukioloajat 22.12.2023 alkaen:

Kahvila Hav a Java suljetaan lopullisesti perjantaina 22.12. klo 16. Muutostyöt kahvilan tiloissa alkavat tammikuussa, ja Factoryn lounasravintola avataan maaliskuussa.

2.1.-29.2.2024 ravintola Kiila on avoinna arkisin klo 8:30-14. Kahvilan ollessa suljettuna aamiainen ja kahvilatuotteet ovat tarjolla ravintolassa.

Kahvilan aulan itsepalvelupiste palvelee 24/7. Itsepalvelupisteellä on kahvia myynnissä myös klo 14 jälkeen. 

 

Asiakkaat kysyvät - me vastaamme:

Suljetaanko ravintola Kiila kokonaan ravintolauudistuksen yhteydessä? Miten kaikki asiakkaat mahtuvat Kuutioon?
Ravintolauudistuksen myötä Kiilan ravintolatilat suljetaan, ja kaikki ravintolatoiminta keskitetään Kuutioon. Ennen ravintolan avaamista Kuution tilat remontoidaan täysin, ja suunnitelman mukaan uudistettuun ravintolaan tulee enemmän asiakaspaikkoja kuin Kiilassa on tällä hetkellä. 

Tarjoaako Factory opiskelijaluonasta?
Factoryn ravintolakonseptiin ei kuulu Kelan tukema opiskelijalounas. 

Miten opiskelijaruokailu hoidetaan 1.3. alkaen Salossa?
Salo IoT Campus, Turun AMK ja Salon Kaupunki neuvottelevat parhaillaan, miten opiskelijalounas hoidetaan 1.3. alkaen Salossa. Yhteisenä tavoitteena on saada opiskelijalounas järjestettyä kampukselle myös jatkossa. Lue täältä aihetta koskeva uutinen 18.12. Salon Seudun Sanomissa.

Mihin voin olla yhteydessä yrityksen lounassopimuksiin yms. liittyen?
Yritysten lounassopimuksista voi laittaa sähkpostia osoitteeseen toimisto@ravintolafactory.com.

 

Uutinen 15.11.2023: Helsingin paras lounasravintola saapuu kampukselle

Salo IoT Campus ja Factory ovat allekirjoittaneet sopimuksen ravintola- ja kahvilapalveluista. Uusi sopimus alkaa 1.3.2024. Kyseessä on Factory-ketjun 20. ravintola ja ensimmäinen Factory-ravintola pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Kyseessä on merkittävä uudistus kampuksen ravintolapalveluiden osalta, sillä uudistuksen yhteydessä ravintolan tilat tullaan remontoimaan täysin. Remontin myötä ravintolapalvelut keskitetään Kuutio-rakennukseen, nykyisen kahvilan paikalle. "Uudistuksen myötä lähdemme tavoittelemaan Salon parhaan lounasravintolan mainetta ja uskon, että Factory on tähän erinomainen kumppani ", Salo IoT Campuksen toimitusjohtaja Atte Köykkä kertoo.

Lue koko uutinen täältä.

Haluatko toimitilan Salo IoT Campukselta?

Katso vapaat tilat