Ota yhteyttä
FI EN 中文

Muuttovalmis toimisto

Muuttovalmis toimisto on erinomainen ratkaisu silloin, kun haluat muuton tapahtuvan helposti ja vaivattomasti.

Tarjolla on laadukkaita, hiljattain remontoituja huoneita ja toimistoja. Valmiit, kalustamattomat toimistotilat ovat kooltaan noin 20-250 m². Toimitilapakettiin sisältyvät peruspalvelut, kuten parkkipaikat, aulapalvelu, siivous ja yhteisten tilojen käyttöoikeus. Lisäpalvelut ovat saatavilla joustavasti ja sovitaan erikseen.

Suurin osa pienistä toimistoistamme on avokonttoreita, joten toimiston kalustuksella pystytään vaikuttamaan tilan toimivuuteen. Kampukselta on myös ostettavissa välisermejä, joilla tilaa voidaan rajata tarpeen mukaan. Yleisissä tiloissa on yhteiskeittiöt, wc-tilat, kerroskohtaiset vapaasti käytettävissä olevat neuvottelutilat sekä myös äänieristettyjä puhelinkoppeja, jotka helpottavat arkea avokonttoriympäristössä. Pientoimistot sijaitsevat pääosin toistensa läheisyydessä, jolloin yrityksillä on myös edellytykset verkostoitua kampuksen toisten toimijoiden kanssa. Pääosin pienet toimistomme sijaitsevat Kuutio- ja Centro-rakennuksissa, jotka ovat kätevästi keskellä kampusta palveluiden kuten kahvilan ja ravintolan läheisyydessä.

Nämä valoisat ja avarat tilat soveltuvat erinomaisesti vaikka edustuskäyttöön. Yksittäisten huoneiden saatavuus vaihtelee, joten kehotamme olemaan yhteydessä kampus-tiimiin tai laittamaan kyselyä nettisivulomakkeen kautta. Parhaan käsityksen tiloistamme saat tietysti paikan päällä, ja mielellämme tarjoammekin sinulle tai yrityksellesi tutustumiskierroksen. Huoneita on eri tasoisia ja eri sijainneilla: katsotaan sinulle ja yrityksellesi paras ratkaisu!

Myös Siilo coworking-konseptin alta löytyy vuokrattavia työhuoneita. Siilosta voit vuokrata:

Siilon työhuoneet ovat valmiiksi kalustettuja, joten huonekalujakaan ei tarvitse erikseen hankkia. Myös peruspalvelut, kuten wifi-yhteys ja siivous on sisällytetty kuukausihintaan.

Muuttovalmis toimisto

Haluatko toimitilan Salo IoT Campukselta?

Katso vapaat tilat