Ota yhteyttä
FI EN 中文

Pieni toimisto

Pieni toimisto on erinomainen kasvualusta pienelle yritykselle tai start-upille. Toimitilapakettiin sisältyy peruspalvelut, kuten parkkipaikat, aulapalvelu ja yhteisten tilojen käyttö. Lisäpalvelut ovat saatavilla joustavasti ja sovitaan erikseen.

Salo IoT Campuksen monipuoliset tilaratkaisut mahdollistavat yksittäisen työhuoneen tai pienen toimiston vuokraamisen. Pienimmät huoneet löytyvät Siilo Coworking-konseptimme alta. Siilosta voit vuokrata:

Siilon työhuoneet ovat valmiiksi kalustettuja, joten huonekalujakaan ei tarvitse erikseen hankkia. Myös peruspalvelut, kuten wifi-yhteys ja siivous on sisällytetty kuukausihintaan.

Tarjolla on myös laadukkaita juuri remontoituja huoneita ja pientoimistoja. Nämä valoisat ja avarat tilat soveltuvat erinomaisesti vaikka edustuskäyttöön. Yksittäisten huoneiden saatavuus vaihtelee, joten kehotamme olemaan yhteydessä kampus-tiimiin tai laittamaan kyselyä nettisivulomakkeen kautta. Parhaan käsityksen tiloistamme saat tietysti paikan päällä, ja mielellämme tarjoammekin sinulle tai yrityksellesi tutustumiskierroksen. Huoneita on eri tasoisia ja eri sijainneilla: katsotaan sinulle ja yrityksellesi paras ratkaisu!

Muutaman kymmenen neliön toimistot soveltuvat useamman henkilön työskentelytiloiksi. Suurin osa pienistä toimistoistamme on avokonttoreita, joten toimiston kalustuksella pystytään vaikuttamaan tilan toimivuuteen. Kampukselta on myös ostettavissa välisermejä, joilla tilaa voidaan rajata tarpeen mukaan. Yleisissä tiloissa on yhteiskeittiöt, wc-tilat, kerroskohtaiset vapaasti käytettävissä olevat neuvottelutilat sekä myös äänieristettyjä puhelinkoppeja, jotka helpottavat arkea avokonttoriympäristössä. Pientoimistot sijaitsevat pääosin toistensa läheisyydessä, jolloin yrityksillä on myös edellytykset verkostoitua kampuksen toisten toimijoiden kanssa. Pääosin pienet toimistomme sijaitsevat Kuutio- ja Centro-rakennuksissa, jotka ovat kätevästi keskellä kampusta palveluiden kuten kahvilan ja ravintolan läheisyydessä.

Pieni toimisto

Haluatko toimitilan Salo IoT Campukselta?

Katso vapaat tilat