Ota yhteyttä
FI EN 中文

Muuttovalmiit toimitilat Salo IoT Campuksella

Muuttovalmis toimisto on erinomainen ratkaisu silloin, kun haluat siirtyä uusiin toimitiloihin helposti ja vaivattomasti.

Salo IoT Campuksella on tarjolla on laadukkaita, hiljattain remontoituja toimitiloja erilaisiin tarpeisiin. Valmiita, kalustamattomia toimitiloja löytyy ei kokoluokissa pienistä, noin 20 m² toimistoista suurempiin, noin 250 m² toimistoihin. Toimitilapakettiin sisältyvät peruspalvelut, kuten parkkipaikat, aulapalvelu, siivous ja yhteisten tilojen käyttöoikeus. Lisäpalvelut ovat saatavilla joustavasti ja niistä voidaan sopia erikseen tarpeen mukaan.

Valmiit toimitilat ovat pääsääntöisesti avotoimistoja, joten toimiston kalustuksella pystytään vaikuttamaan tilan toimivuuteen. Kampukselta on myös ostettavissa välisermejä, joilla tilaa voidaan rajata tarpeen mukaan. Toimitilojen läheisyydessä olevissa yleisissä tiloissa on toimistokäyttäjien yhteiskäyttöön tarkoitetut keittiötilat, wc-tilat, kerroskohtaiset vapaasti käytettävissä olevat neuvottelutilat sekä myös äänieristettyjä puhelinkoppeja, jotka helpottavat arkea avokonttoriympäristössä.

Salo IoT Campuksen valoisat ja avarat toimitilat soveltuvat erinomaisesti vaikka edustuskäyttöön. Pientoimistot sijaitsevat pääosin toistensa läheisyydessä, jolloin yrityksillä on myös edellytykset verkostoitua kampuksen toisten toimijoiden kanssa. Pääosin muuttovalmiit toimitilat sijaitsevat Kuutio- ja Centro-rakennuksissa, jotka ovat kätevästi keskellä kampusta palveluiden, kuten kahvilan ja ravintolan läheisyydessä.

 

Vapaat toimitilat

Yksittäisten toimitilojen saatavuus vaihtelee, joten kehotamme olemaan yhteydessä Salo IoT Campuksen vuokrauspäällikköön tai laittamaan kyselyä nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Parhaan käsityksen tiloistamme saat tietysti paikan päällä, ja mielellämme tarjoammekin sinulle tai yrityksellesi tutustumiskierroksen. Huoneita on eri tasoisia ja eri sijainneilla: katsotaan sinulle ja yrityksellesi paras ratkaisu!

Katso vapaat toimitilat.

 

Siilo coworking - joustava työtilakonsepti

Myös Siilo coworking-konseptin alta löytyy vuokrattavia työhuoneita. Siilosta voit vuokrata:

Siilo coworking-tilan yhteydessä olevat työhuoneet ovat valmiiksi kalustettuja, joten huonekalujakaan ei tarvitse erikseen hankkia. Myös kaikki tarvittavat peruspalvelut, kuten wifi-yhteys, siivous ja tulostuspalvelut on sisällytetty kuukausihintaan. Tarvittaessa saat tilan käyttöösi vaikka seuraavana päivänä!

 

Räätälöidyt toimitilaratkaisut

Vapaana olevia tiloja voidaan myös remontoida ja muokata asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Salo IoT Campuksella on luotettavat yhteistyökumppanit, joiden kautta villeimpienkin ideoiden toteuttaminen on mahdollista. Isommat muutostyöt suunnitellaan aina yhteistyössä niin, että asiakasyritys pystyy itse vaikuttamaan lopputulokseen.

Lue lisää räätälöidyistä toimitilaratkaisuista.

 

Muuttovalmiit toimitilat Salo IoT Campuksella

Haluatko toimitilan Salo IoT Campukselta?

Katso vapaat tilat