Ota yhteyttä
FI EN 中文

Luomme teknologisesti älykkäämpää tulevaisuutta.

Tule osaksi yhteisöä
Katso video

Innovaatioalusta tulevaisuuden teknologian ratkaisuille.

Salo IoT Campus on yritysten, tutkijoiden ja oppilaitosten yhteisö, jossa rakennetaan älykkäämmän tulevaisuuden teknologioita. Kampuksen katon alla työskentelevät sekä IoT-alan suunnannäyttäjät että alojensa parhaat palveluyritykset.

Edelläkävijöiden joukossa on vielä tilaa. Salo IoT Campuksen monipuoliset ja muokattavat toimitilaratkaisut, kattavat palvelut sekä aktiivinen yhteisö tarjoavat yrityksellesi kansainvälisen kasvualustan suomalaisen teknologiaosaamisen ytimessä.

Salo IoT Campus

the innovation hub, creating a smarter future

Tilat

Tulevaisuuden toimitiloja

Toimistot, tutkimuslaboratoriot, tuotekehitystilat ja konesalit. Meiltä löydät puitteet, joissa on tilaa kasvulle.

Kampuksen toimitilat

Yhteisö

Parhaat osaajat

Salo IoT Campuksella olet osa tiivistä yhteisöä ja kansainvälistä verkostoa, jossa yritykset, tutkijat ja opiskelijat kohtaavat.

Tiivis yhteisömme

Tyytyväiset asiakkaamme

Micropower Oy

Salo IoT Campus tarjosi käyttöömme valmiin infrastruktuurin, mikä on mahdollistanut myös suuren harppauksen tuotannossamme. Tekemisen meininki nousi aivan uudelle tasolle.

Harry Lilja, Micropower Oy

Valmet Automotive

Kampus tuo eri organisaatioita kätevästi yhteen, täällä on synergiamahdollisuuksia enemmänkin. Myös samoissa tiloissa toimiva oppilaitos on tärkeä sekä henkilöstöhankinnan että muun teknologisen yhteistyön näkökulmasta

Esa Saarinen, Valmet Automotive

Qalmari IT Services Oy

Haemme jatkuvasti sekä tekijöitä että asiakkaita myös Salon suunnalta. Näin [coworking-tilan avulla] voimme tarjota Salon seudulta töihin tuleville mahdollisuuden työskennellä pääosan ajasta paikan päällä Salossa.

Ari Varjonen, Qalmari IT Services Oy

Rightware Oy

Siilon kattavat tietoliikenneyhteydet mahdollistavat välittömän yhteydenpidon Helsingin tiimin kanssa. Lisäksi Salosta on vain reilun tunnin ajomatka Helsinkiin, joten voin halutessani käydä Helsingin konttorilla vaikka joka viikko.

Zsombor Egri, Rightware Oy

Cencorp Automation Oy

Kampuksen tiimi panostaa paljon siihen, että osaajat ja yritykset kohtaavat kampuksella. Tänne on luotu kansainvälinen työskentelyn ja oppimisen yhteisö, joka kehittyy päivä päivältä.

Chunyan Mei-Kuusinen, Cencorp Automation Oy

Thinger Solutions Oy

Parasta kampuksella on ihmisen kokoinen elämäntapa. Saa nauttia helpoista työmatkoista, hyvistä palveluista, luonnosta ja turvallisuudesta, ja työskennellä Salo IoT Campuksen kaltaisessa teknologiakeskittymässä.

Juha Borenius, Thinger Solutions Oy